artinar-verlichting-links-nieuw
artinar-verlichting-midden
artinar-verlichting-rechts-nieuw

Verlichting

De juiste verlichting op de juiste plaats is een enorm krachtig middel ter ondersteuning van je gezondheid en ter verbetering van je werkprestaties.

Een totaal verlichtingsconcept uitgewerkt voor jouw bedrijf, kantoorruimte, winkel…
Of heb je hulp nodig om de perfecte sfeer te creëren in je woonruimte…
Waarom geen lichtadvies inwinnen bij Artinar?

Lichtstudies behoren eveneens tot ons takenpakket, hierdoor kunnen we samen met onze leveranciers bepalen welke verlichting de meest efficiënte is en de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft voor jouw verlichtingsproject.

Inspiratie opdoen? Klik hier

Industriegebouwen, opslagruimten waar meestal de keuze gaat naar hoogwaardige, energiezuinige armaturen. In combinatie met aanwezigheidsdetectie, een tijdschakelklok en/of daglichtsturing levert dit een enorme besparing op het elektriciteitsverbruik.
In samenspraak met onze verlichtingspartners maken wij een lichtstudie. Er wordt in deze berekening rekening gehouden met een aantal zaken; zoals realistisch gebruik van reflectiecoëfficiënten, vervuiling van de ruimte, veroudering van de verlichtingsarmaturen, aanwezigheid van daglicht, doel en gebruik van de ruimte.

Artinar plaatst nieuwe halverlichting of vervangt uw verouderde lampen.

Afhankelijk van welke sfeer, stijl en uitstraling de klant wil, wordt hier rekening mee gehouden in de opmaak van een verlichtingsplan. Bij een bezoek ter plaatse helpen wij de klant gerichtere keuze’s te maken. Met slechts één aanspreekpunt bieden wij een totaaloplossing, steeds rekening houdend met het gewenst budget.

De juiste sfeer creëren door het plaatsen van mooie verlichting kan een ruimte helemaal omtoveren!

Er is een ruime keuze aan verlichtingsarmaturen, doe inspiratie op, klik hier.

De juiste hoeveelheid licht is van groot belang om werken in goede staat te kunnen uitvoeren. Het verhoogt de concentratie en zorgt ervoor dat werknemers betere prestaties leveren. Vandaar het belang van het type verlichting dat er gekozen wordt. Rekening houdend met het bestaande daglicht helpt een sturingssysteem uw energiefactuur aanzienlijk te verlagen.

Wij maken een lichtstudie, zo hebt u de garantie dat er aan de wettelijke verlichtingsnorm voldaan werd.

Led verlichting is uitstekend om gebouwen en terreinen uit te lichten.
Aangezien deze het grootste deel van de nacht brandt, is het energieverbruik doorslaggevend. Ook het onderhoudsvriendelijke aspect is van groot belang omdat er minder interventies nodig zijn op moeilijk bereikbare plaatsen.

De toepassingsmogelijkheden van led zijn groot en op creatief vlak kan meer verwezenlijkt worden.

Uw bedrijfsgebouw of woning extra in de kijker zetten?
Mensen op een veilige manier naar de parking begeleiden?

Voor sportvelden, grote parkingruimten wordt vooraf een lichtstudie opgemaakt zodat het gewenst resultaat zichtbaar wordt.

Led = Led Emitting Diode ofwel licht uitstralende diode.

Led is heftig in beweging omdat men deze technologie als het licht van de toekomst ziet.

Waarom nu al kiezen voor led verlichting?

  • langere levensduur: led lampen gaan gemiddeld 30.000 – 50.000 uren mee
  • het energieverbruik ligt lager dan halogeenlampen. Wanneer het licht in een ruimte gemiddeld 2 à 3u per dag brandt, haal je al een aanzienlijk voordeel uit het gebruik van Led lampen.
  • Led lampen zijn milieuvriendelijk. Spaarlampen daarentegen bevatten nog veel schadelijke stoffen.


Toepassingsgebieden

  • leefruimten: woonkamers, badkamers, slaapkamers
  • receptie en inkomhallen
  • restaurants
  • buiten: tuin, parking
  • industrie: magazijnverlichting, rondom gebouw, mastverlichting

 
De Led technologie is echter nog in volle ontwikkeling, hierdoor zullen er steeds efficiëntere lampen verkrijgbaar zijn aan een betere prijs.

Wenst u een gratis offerte?

Indien u wilt dat wij voor u een passende offerte opmaken voor uw verlichting, gelieve ons al uw wensen en alle verdere details van uw project te bezorgen.